Weforsea

Weforsea biedt een crowdfunding platform voor kapitaal, waar investeerders en kapitaalvragers elkaar ontmoeten. Hierbij richten we ons voornamelijk, mede vanwege onze achtergrond, ervaring en expertise, op maritieme en visserijgerelateerde projecten. We willen ervoor zorgen dat goede levensvatbare en duurzame ideeën snel gefund en daardoor gerealiseerd kunnen worden.

Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers. Investeerders zijn dan consumenten of bedrijven die hun spaargeld voor een hogere rente willen investeren in bedrijven. Kapitaalvragers zijn bedrijven die kapitaal zoeken voor hun bedrijf of project. Investeren in projecten is al mogelijk vanaf € 250,-.

Om aan alle vereisten van de Autoriteit Financiële Markten te voldoen hebben we een samenwerkingsovereenkomst met Crowdpartners BV uit Almere.

Projecten

Tot nu toe hebben we via het platform meer dan 10 binnenvaartschepen in de vaart kunnen brengen en een viskotter. Ook hebben we een aantal projecten in de visverwerkingsindustrie gefinancierd, waaronder een nieuwe bedrijfslocatie. Momenteel staat het eerste project in de offshore industrie online. Kortom, alle facetten van de maritieme en visserijsector worden door ons bediend.

Projecten Weforsea

Terug