Braveheart Marine BV

Braveheart Marine BV is werkzaam in de hydrografische survey en crew tendering markt.

Met onze flexibele en diverse vloot kunnen wij snel mobiliseren naar locaties wereldwijd en onze ervaren crew speelt een belangrijke rol in het afronden van projecten binnen planning en budget. Onze schepen variëren van 7.50 tot 25 meter en hebben allemaal een uitstekende staat van dienst als het gaat om het leveren van betrouwbare surveydata en veilige en snelle crew transfers.

Met ons efficiënte survey-team hebben we de mogelijkheid om snel te reageren op calamiteiten over de hele wereld. Zij kunnen u assisteren bij het maken van een bergingsplan en daarbij kunt u gebruik maken van onze mobiele hydrografische survey set. Ons team heeft zich hierin al bewezen, zoals in Uruguay waar een groot vrachtschip aan de grond was gelopen.

We zijn wereldwijd actief en we zijn er trots op dat enkele van de grootste bedrijven in de offshore- en baggersector tot onze klanten behoren. Recente projecten:

  • Sabetta - Jan de Nul - Hydrografische survey en Crew transfers
  • Racebank OWF – Jan de Nul – Hydrografische survey
  • Barrow OWF – Tideway – UXO Clearance
  • Port Said – DEME – Hydrografische survey en Crew transfers
  • Greifwalder Bodden – Boskalis Hirdes – Hydrografische survey en Crew transfers

Dochteronderneming

Javelin International BV ontwerpt en ontwikkelt doelmatige schepen voor de offshore. De praktijkervaring die zij in de offshore heeft opgedaan wordt gecombineerd met de wensen en behoeften vanuit de markt om functionele schepen te ontwerpen die het werkgebied vergroten. Als u geïnteresseerd bent in een bedrijf met ervaring op het gebied van hydrografische survey en crew transfers, aarzel niet en neem contact met ons op.


Projecten Braveheart Marine BV

Terug