Marble Automation

Marble Automation ontwerpt en levert alarm-, monitoring-, en automatiseringssystemen voor schepen en gebouwen. Naast het leveren van maritieme producten uit een eigen productlijn – van alarmkastjes tot wachtalarmsystemen (BNWAS) – is Marble Automation wereldwijde expert op het gebied van scheepsautomatisering.

Marble Automation begon als specialist in automatiseringssystemen voor visserijschepen, maar groeide de laatste jaren uit tot een wereldwijd bekende en betrouwbare partner in automatisering voor alle mogelijke schepen, van vissersschepen tot bulkcarriers en van zeiljachten tot luxe motorjachten.

No-nonsense

De karakteristieke no-nonsense mentaliteit van de specialisten van Marble Automation, de blijvende zoektocht naar innovaties, een antenne voor maritieme ontwikkelingen en het oog voor de wensen van de klant vormen de basis voor een goede samenwerking.

De medewerkers van Marble Automation zijn in staat om in verschillende disciplines een kwalitatief hoogstaand systeem voor u op te leveren. Deze kwaliteitseisen worden herhaaldelijk geborgd als de systemen worden goedgekeurd door diverse gerenommeerde keuringsinstanties (zie rechtsonder aan deze pagina).

Ervaar het prettig werken met Marble Automation, waarna u ook zult zeggen: “Marble Automation, Full Control!”

Full control!

De missie van Marble Automation is verpakt in de kernwoorden “Full Control!” en geeft aan dat we onze klanten de volledige controle kunnen bieden over hun systeem. Het kloppend hart van uw systeem is daarom ook in goede handen bij Marble Automation. Deze missie is een basis kernwaarde voor Marble Automation en wordt als fundamenteel uitgangspunt genomen bij alle producten, systemen en interne en externe processen.

Projecten Marble Automation

Terug