De Flux

Betimmering van casco tot eindresultaat door vakmensen met oog voor detail.

Jacht- en scheepsbetimmering de Flux is een dynamisch en veelzijdig bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Vakmensen die met oog voor detail en zorg voor kwaliteit een verbluffend eindresultaat opleveren.

Nieuwbouw en refit

De Flux is verder gespecialiseerd in nieuwbouw, refit en renovatie van diverse schepen. De vakkundige scheeptimmermannen met oog voor perfectie, timmeren de meest uiteenlopende schepen in. De Flux kan alle gewenste werkzaamheden, groot of klein, voor u realiseren tot het gedroomde eindresultaat.

De Flux beschikt over een eigen tekenkamer, ontwerpbureau en moderne timmerplaats en meubelmakerij. Aan de hand van moderne tekenprogramma’s worden de ontwerpen gemaakt en wordt het plaatwerk computergestuurd gezaagd en in gefreesd. Het in elkaar zetten, lijmen en plaatsen blijft uiteraard handwerk.

Dekken

De Flux is tevens specialist in het leggen van nieuwe dekken, of de restauratie een bestaand dek. De vakmensen van De Flux hebben jarenlange ervaring opgebouwd waardoor het leggen van dekken in diverse houtsoorten en afmetingen geen geheimen meer kent.

Scheepsinterieur

U bent in goede en vertrouwde handen bij de ervaren timmermannen van De Flux als het gaat om het inrichten van uw accommodatie. De meubels worden van hoogwaardige en kwalitatief de beste materialen vervaardigd in de eigen timmerwerkplaats annex meubelmakerij, voorzien van de modernste machines.

Projecten De Flux

Terug