De Flux

Jacht- en scheepsbetimmering De Flux is gespecialiseerd in de refit of renovatie van boten en schepen.

Timmermansoog

Vakkundige scheeptimmermannen met een echt timmermansoog renoveren en restaureren alle uiteenlopende schepen. Het Marine Museum is een van De Flux’ grote klanten. De Flux heeft onder meer gewerkt aan de historische schepen de Prins Willem I, Abraham Crijnssen, Schorpioen en de Nautilus. Dit is het soort werk waarvan de echte houtliefhebber watertandt. Met zware balken massief hardhout aan de slag om versleten delen in oude museumschepen te vervangen of zoals bij “De Schorpioen” en de “Abraham Crijnssen” het gehele dek vervangen. Van het beroemde schip de Holland is het gehele teakdek door De Flux vernieuwd. “De Flux” heeft een goede naam op dit gebied, waardoor ze veel werk in deze sector heeft. Het bedrijf kan alle gewenste aanpassingen en reparaties, groot of klein, realiseren.

Dekken leggen of renoveren

Jacht- en scheepsbetimmering De Flux heeft al vele dekken gelegd en gerestaureerd, zowel van teak, bangkirai als iroko. Onze vakkundige mensen kunnen elk soort dek en maten aan. Dit doordat wij al vele jaren ervaring hebben opgedaan in het leggen van dekken en renoveren.

Meubels op maat

De Flux levert en maakt ook meubels op maat, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De ervaren scheepstimmermannen zijn in staat om alle soorten meubels te maken, en deze tot in de perfectie af te ronden.

Projecten De Flux

Terug