Gerwil Crewing

Gerwil Crewing is een dynamisch uitzend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van personeel voor de zee-, binnenvaart, en offshore. Helderheid, betrouwbaarheid en creativiteit zijn daarbij onze speerpunten. Helderheid ten aanzien van beloning en tarieven. Betrouwbaarheid vindt u terug in onze no nonsens aanpak. Creativiteit ziet u terug in de verschillende oplossingen die wij u kunnen bieden op het gebied van personeel. Nee is bij ons gewoon nee, net zo goed als u aan ons ja een oprecht commitment mag verbinden. Door onze decennia lange ervaring in de branche, en dat een deel van ons kantoor "crew" heeft gewerkt in diverse functies binnen de internationale scheepvaart, zijn we de juiste partner voor uw bemanning.

Middels zelfstandige kantoren in Nederland, Filipijnen, en Letland en samenwerking met kantoren in Rusland en Roemeniƫ kunnen wij u voorzien van personeel voor tijdelijk of permanente aanstelling. Europees of wereldwijd zijn wij uw partner voor al uw crew gerelateerde zaken!

DUO PAYROLL

Om onze kennis en kunde van loon/-salarisadministratie en arbeidsrecht zo breed mogelijk in te kunnen zetten is Duo Payroll ontstaan. Met Duo Payroll heeft u de mogelijkheid om u te laten ontzorgen op al uw personeelszaken.

Duo Payroll verzorgt de administratieve taken, verplichtingen, loonadministratie/uitbetaling, contractbeheer en alles wat normaal gesproken bij de werkgever komt te liggen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw personeel via payrolling in dienst te nemen. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke/vaste contracten of ZZP contracten.

Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van wet- en regelgeving waardoor een ondernemer zich kan concentreren op zijn corebusiness namelijk ondernemen.

Voor meer informatie: www.duopayroll.nl

Projecten Gerwil Crewing

Terug