Seminar arbeidsovereenkomst en veiligheid maritieme sector

Gerwil Crewing en maritiem veiligheidsadviseur Transafe houden op donderdag 27 september in een seminar over de arbeidsovereenkomst en veiligheid. De rechten en plichten met betrekking tot het aangaan van een arbeidsovereenkomst worden in een informele setting gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan loondoorbetaling bij ziekte en Arbo verplichtingen. En wat is het belang van een Risico Inventarisatie & Evaluatie voor uw organisatie?

De nationale en internationale wetgeving stelt steeds strengere eisen aan een veilige omgeving van uw personeel. Op het seminar zal dit uitgebreid ter sprake komen, samen met andere aspecten van de arbeidsovereenkomst. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het seminar wordt georganiseerd in het gebouw van Simwave, trainingslocatie van Transafe. Na het seminar is er een rondleiding langs de simulatoren en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom bij Simwave te Barendrecht, Pesetastraat 7-9. Aanmelden kan door middel van een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug