Kenniskamer ‘Arbeidsrecht en Duurzame Inzetbaarheid'

Het ondernemerscluster Urk Maritime, een initiatief van de BedrijvenKring Urk, organiseert voor en met haar leden een aantal zogenaamde Kenniskamers dit jaar. Op woensdag 27 februari werd samen met Gerwil Crewing en Schol Inkomen een Kenniskamer georganiseerd over Arbeidsrecht en Duurzame Inzetbaarheid.

In de presentaties werden een aantal onderwerpen uitgelicht met betrekking tot het arbeidsrecht. Verder werd een update gegeven van de laatste wetgeving rondom arbeid en ZZP-wetgeving. In het tweede deel lag de nadruk meer op Duurzame Inzetbaarheid van personeel en de voordelen hiervan. Hoe hou je je personeel gezond en geschikt voor je bedrijf. Ook werd het verband gelegd tussen Duurzame Inzetbaarheid en de pensioenvoorziening.

In een informele setting was er veel interactie met de deelnemers waarbij de nadruk op kennisdeling was gericht. De Kenniskamer werd afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. Dit jaar zal Urk Maritime meerdere Kenniskamers organiseren voor haar leden en overige geïnteresseerden.

Terug