Nieuwe mobiele bootlift voor De Flux

Een nieuwe mobiele bootlift heeft de dienstverlening van jacht- en scheepsbtimmering bedrijf De Flux een nieuwe impuls gegeven. De Marine Travelift 75 BFM II heeft een capaciteit van 75 ton en staat voor betrouwbaarheid.

Hijsoplossingen

De hijsoplossingen op het terrein van De Flux worden daardoor flink verbeterd. Dat geldt ook voor de operationele veiligheid en maximale manoeuvreerbaarheid op het terrein. De draadloze afstandsbediening maakt het eenvoudiger om de machine te bedienen en het zicht te vergroten, vooral bij grotere boten. De afmetingen van de Marine Travelift 75 BFM II zijnĀ 7h x 7b x 9l (m).

De hogere capaciteit ten opzichte van reguliere mobiele kranen is noodzakelijk, waardoor De Flux een bredere range van klanten kan bedienen. De nieuwe machine zal de service voor refit, nieuwbouw en winterstalling verbeteren.

Voor meer informatie en/of reserveren, bel 0527-687700 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bootlift is zowel particulier als zakelijk intzetbaar.

Terug