Webinar 11 juni: ‘Financieren in roerige tijden’, hoe pak je het aan in Coronatijd

Covid-19 heeft een grote economische impact op ondernemers. Verschillende branches worden hard geraakt als gevolg van de overheidsmaatregelen om het virus te bestrijden. De omzetten vallen weg en de kosten lopen door. Hoe overleeft de ondernemer deze crisis en zijn er stappen te zetten die de schade kunnen beperken?. Maar nog belangrijker: hoe ziet de toekomst eruit, wat is het nieuwe ondernemen, welke trends zien wij?

Datum                  : donderdag 11 juni 2020
Tijdstip                : 15.30 – 17.00 uur

In een live webinar gaan diverse specialisten van de Rabobank, Flynth  en Horizon Flevoland onder leiding van Marco Smit, directeur Horizon Flevoland, in op de verschillende financieringsmogelijkheden. Zij schetsen een aantal scenario’s voor de toekomst.
 
Sprekers tijdens dit webinar zijn:

  • De Rabobank zal ingaan op het belang van het wijzigen van je business en hoe je als gevolg van deze Coronacrisis wijzigingen kan doorvoeren in je onderneming.
  • Flynth adviseurs & accountants staat stil bij de financiële schade die bedrijven nu oplopen zoals verliezen en crediteurenachterstand. Hoe kunnen de Corona-regelingen toegepast worden? Waar moet je rekening mee houden? Er worden diverse handreikingen vanuit de praktijk gegeven.
  • Horizon Flevoland spreekt over de financieringsmogelijkheden die er zijn vanuit de regio. Je kunt dan denken aan subsidies,  fondsen, maar ook de corona overbruggingskredieten. Bent u nog niet bekend met de Voucherregeling Flevoland of de MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT), dan is het  zeker de moeite waard om 11 juni aan het webinar deel te nemen.
  • Vraag en antwoord deelnemers vindt plaats onder leiding van Marco Smit

De organisatie is in handen van het Agrofoodcluster, Urk Maritime, Innovatiecluster NOP, Rabobank, Flynth Accountants, Smart Industry Hub Noordwest en Horizon Flevoland. 
 
Deelnemen?
Het webinar is gratis toegankelijk. Anmelden kan via onderstaande link: 

KLIK OM AAN TE MELDEN

Terug