Piet Brouwer Elektrotechniek in zee met Royal Huisman

Op 1 september heeft Piet Brouwer elektrotechniek een lange termijn samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de luxe jachtenbouwer Royal Huisman te Vollenhove.  Na een uitgebreide selectieprocedure uit verschillende installateurs begin dit jaar, kwam het Urker bedrijf als beste partij uit de bus om een samenwerking overeenkomst mee af te sluiten.

“Een mijlpaal voor ons bedrijf waar wij uiteraard zeer trots op zijn”, aldus een verheugde directie van Piet Brouwer elektrotechniek.  Er volgde een intensieve periode van het opmaken van de contractstukken en het regelen van de formaliteiten, maar per 1 september was alles uiteindelijk afgerond.

Concreet betekent dit dat Piet Brouwer elektrotechniek voor de komende vijf jaar de exclusieve vaste partner is van Royal Huisman op het gebied van elektrotechnische installaties in de nieuw te bouwen luxe jachten. De directie van Piet Brouwer elektrotechniek: “Onderdeel van deze samenwerking betekent ook dat een aantal mensen van Royal Huisman overgaan naar Piet Brouwer elektrotechniek en er dus bij ons een aantal nieuwe collega’s bijkomen. Dat zal voor ons beide even wennen zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat ze zich snel bij ons thuis zullen voelen.”

Met het tekenen van de lange termijnsamenwerking werd ook gelijk opdracht gegeven voor een nieuw project: naast het bouwen aan een 60 meter motorjacht ‘Phi’ heeft Royal Huisman ook opdracht gegeven voor bouwnummer 404, een 59,7 meter lang ‘High-Performance’ zeiljacht welke in 2020/2021 afgebouwd zal worden.

“De samenwerking met Royal Huisman was al erg plezierig, maar deze overeenkomst biedt voor beide partijen kansen om deze samenwerking succesvol uit te bouwen. Voor ons als bedrijf betekent het mooie projecten in de jachtbouw en voor de lange termijn continuïteit van werk in deze mooie en uitdagende discipline”, besluit de directie van Piet Brouwer elektrotechniek.

Terug