Hartman Marine stapt in motoronderhoud

Met de overname van Turbo NL in Capelle a/d IJssel zet de Hartman Marine Group een nieuwe stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Het nieuwe bedrijf Turbo NLD zal zich vooral richten op het reviseren van de grotere turbo's in de zeevaart, binnenvaart en visserij vanuit Spijkenisse.

Onderhoud en reparaties

Tevens zal men zich met Engine NLD vanuit Spijkenisse richten op het overige onderhoud aan en repareren van motoren in de zeevaart , binnenvaart en visserij. Op Urk komt bovendien een dependance van Engine NLD dat zich vooral gaat toeleggen op motorenonderhoud en reparatie in visserij en binnenvaart.

24 uur per dag

Door de goede ervaring die de Hartman schepen hadden met de teams van de zeer ervaren specialisten en het bewustzijn van de noodzaak om motoren weer snel in gebruik te nemen, vormde de basis voor deze overname. De service van TurboNLD en EngineNLD  wordt wereldwijd 24 uur per dag aangeboden. Het personeel is toegewijd met een no-nonsense mentaliteit en een probleemoplossende instelling, zoals  past bij het Urker bedrijf.

Voor meer informatie: www.turbonld.com en www.enginenld.com.

Terug