Gerwil Crewing start met Gerwil Sliedredge vanuit Sliedrecht

Louwe Hakvoort en René Boer zetten een nieuw maritiem-uitzendbureau op onder de naam ‘Gerwil-Sliedredge’. Met deze samenwerking wil Gerwil Crewing uitbreiden op het gebied van bagger, windenergie en offshore.

Louwe Hakvoort, eigenaar van Gerwil Crewing, geeft aan enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerking: “Het idee van een kantoor in het maritieme hart van Nederland was al langer een wens van mij. Toen René beschikbaar zijn we het gesprek aangegaan en wij denken dat we elkaar goed aan kunnen vullen, waarbij het kantoor op Urk zal zorgdragen voor de gehele backoffice.”

René Boer, oud-baggeraar en ervaren consultant in de baggerwereld, is blij met deze nieuwe stap. De afgelopen jaren is hij in dienst geweest bij diverse maritieme-uitzendbureaus. De kans om samen met Louwe Hakvoort iets voor zichzelf te beginnen liet hij daarom niet liggen: “Toen Louwe mij benaderde om samen te werken voelde dat direct goed. De gedachte om iets voor mijzelf te beginnen heb ik al vaker gehad. Echter ligt mijn kracht bij de samenwerking en het onderhouden van relaties en niet bij de administratieve kant die daarbij komt kijken. Het kantoor op Urk zorg voor de perfecte match”.

Gerwil-Sliedredge is per 1 maart operationeel vanuit kantoor Prisma in Sliedrecht.

Terug