Eerste project in de offshore

Via de ‘Urker’ maritieme crowdfunder Weforsea is onlangs een campagne gestart om het eerste project in de offshore gefinancierd te krijgen. Na een tiental binnenvaartschepen en een viskotter succesvol gefund te hebben is het project van Lift2Work het eerste project in de offshore industrie waarbij het gaat om een doelbedrag van € 600.000,-

Lift2Work

Lift2Work uit Rotterdam heeft een unieke innovatieve multifunctionele oplossing ontwikkeld voor het vervoer van personen en materialen in de offshore (energie)sector.

Vanaf een schip kunnen met de OPTS (Offshore Passenger Transfer System) van Lift2Work personen en materialen op een veilige en vooral stabiele wijze overgezet worden op bijvoorbeeld platforms en windmolens op zee.

Hoog rendement voor investeerders

Investeerders (investeren vanaf € 250,- al mogelijk!) krijgen bij deelname in dit project een rente van maar liefst 9% met een (korte) looptijd van 24 maanden. Investeren in dit project is mogelijk via www.weforsea.nl en eveneens is daar uitgebreide projectinformatie te vinden. Op de website van www.lift2work.nl zijn eveneens demonstratievideo’s te zien van de (werking van) de kranen.

Terug